Zendings-Diaconessenhuis Bethanië

groeps-accomodaties hotels

Op adem komen in het gastenverblijf, een stilteweekend bijwonen of de gebedsweg wandelen. Dat kan allemaal bij Zendings-Diaconessenhuis Bethanië in Amerongen. Een oase van rust in een natuurrijke omgeving!

Laatste wijziging op 2014-06-18 13:14:24.


Kom op adem in de stilte!
Wilt u even ontsnappen aan de drukte van alledag? Denkt u dan eens aan individuele stiltedagen of een groepsretraite. In het gastenverblijf van Zendings-Diaconessenhuis Bethanië hebt u de mogelijkheid tot rust te komen, God te zoeken, te bidden of de natuur in te trekken. Bethanië is te vergelijken met een protestants klooster. U bent te gast bij de diaconessen. Zij vormen samen een leefgemeenschap en heten u graag welkom.

Logies of volpension
Het gastenverblijf biedt ruimte aan 16 personen. De kamers zijn geschikt voor één of twee personen en voorzien van eigen douche en toilet. U kunt bij ons verblijven op basis van logies & ontbijt of volpension. Er is een gezellige woonkamer met een comfortabele zithoek, boeken, spelletjes, tv en muziekinstallatie. Elders in het huis is een gebedsruimte. Als u behoefte heeft aan een persoonlijk gesprek, dan kunt u dit aanvragen.

Arrangementen
Wij hebben speciale midweek-arrangementen voor rustzoekers en werkers in Gods Koninkrijk. Het arrangement geldt bij de huur van eenpersoonskamers: Drie nachten boeken, twee betalen. Vier nachten boeken, drie betalen etc.
Voor meer informatie over prijzen, kunt u onze receptie bellen, tel. 0343-723 780. Zie ook onze website www.zdh.nl.

Natuurrijke omgeving
Het Zendings-Diaconessenhuis is schitterend gelegen op de zuidflanken van Nationaal Park de Utrechtse Heuvelrug. U wandelt zo het Amerongse bos in. Ook heeft u de mogelijkheid de gebedsweg te lopen of een stiltewandeling te maken. Dagelijks bent u van 18.30-19.00 uur welkom bij het gebedsmoment in gebedsruimte Patmos.terug naar het overzicht

Contact

Zendings-Diaconessenhuis Bethanië
Jan van Zutphenweg 4
3958GE, Amerongen
Utrecht, Nederland
Tel: 0343-723780
Fax: 0343-723782

  Email
  Website
  Facebook
  Twitter

Kaart